Trainingen tijdens en na de zwangerschap & bevallingsvoorbereiding

 
ERVARINGEN van klanten

“ De coaching is heel waardevol: in een notendop alle "theoretische" kennis rondom de bevalling in woord en beeld (geen bloederige plaatjes maar mooie tekeningen).
Hierdoor leer je waarom je lijf en geest reageert zoals het doet. Ook hele praktische tips voor bijvoorbeeld het opvangen van weeën komen aan bod, zonder dat je het idee hebt dat je bij een zweverige hijg en puf cursus bent aanbeland.
Tot slot wordt de rol van aanstaande vader niet vergeten. Dit alles, in combinatie met het enorme enthousiasme van Ellen waarop ze haar verhaal doet, maakt dat je al bijna zin krijgt in de bevalling op zich....! “ (Dorien) 

“ Bij mijn eerste bevalling dacht ik geen voorbereiding nodig te hebben in de trant van yoga, zwangerschapsgym oid. Bij mijn tweede bewust gekozen voor training van Ellen omdat ik meer controle wilde hebben tijdens de bevalling. Ellen is een topper in het op een leuke, duidelijke en humoristische overbrengen van belangrijk info en je meer te laten leren over je zwangere lichaam. Dankzij haar workouts en deze voorbereiding heb ik een bevalling gehad die ik onder controle had, heel fijn! “ (Carola)

"..toen zij er was had ik al 5 cm ontsluiting. Ik had echt meteen de glijbanen nodig! Het ging meteen echt om de 2 á 3 minuten. Aan de ene kant lekker snel, aan de andere kant geen tijd om te wennen. Was dus maar goed dat we die glijbanen zo geoefend hadden tijdens de coaching. En zo'n 1,5 uur later ook het persen en hijgen waar we het over hadden gehad!"(Marije) 

"Het was echt dit keer een hele goede bevalling. Ik heb de rust kunnen bewaren. Ben dit keer niet in paniek geraakt ;-) 
Al met al echt heel fijn. Die coachingslessen hebben hier zeker aan bijgedragen en daar wil ik je hartelijk voor danken! "(Leonie)

"Hoi Ellen!. Ik wil je nog even bedanken voor de goede begeleiding ook nu tijdens mijn 3e zwangerschap. Petje af hoe enthousiast en kundig jij het weer weet te brengen!"(Merle)

"...en N. heeft me, dankzij de partnerles, goed kunnen steunen; hij heeft me continu op de glijbaan gehouden, heeft meebewogen (dat heupwiegen wat je had voorgedaan tijdens de partnerles) en hij heeft op mijn rug die drukpunten gebruikt, dat werden tijdens de bevalling al blauwe plekken. Maar wat was dat fijn! " (Heidi)

"Hallo Elllen, je bent gedurende de zwangerschap een grote steun geweest en ik raad je diensten bij iedereen aan! Ik ben dus vol lof! “(Sabine) 


SAMENWERKINGSPARTNERS

Women's Health Academy

http://www.whacademy.nl 

Verbindingscentrum de Fontein
www.fonteincolmschate.nl

Sportcentrum Antvelink          
www.sport-deventer.nl 

Caroline Muller, kinder- en jeugdcoach, trainer, opleider 
www.carolinemuller.nl

Moment Geluk fotografie
Facebook pagina "momentgeluk",  Marije Denekamp, m: 06-45310031

Boeg Opleidingen
www.Boegopleidingen.nl


HANDIGE LINKS 

Verloskundigen praktijk de Kuip
www.dekuip.nu

Verloskundigen praktijk Anno 
www.annodeventer.nl

Verloskundigenpraktijk Baren & Zo
www.barenenzo.nl 

KNOV (verloskundigen)
www.knov.nl

NVOG (gynaecologen)
www.nvog.nl
 

Register YVLO-ZwangerFit® trainers & coaches werkzaam in Nederland
www.yvlo.nl/zwangerfitdocenten

TIP:
via de sites van de KNOV en NVOG zijn vaak zeer informatieve folders te downloaden!